22 Haziran 2013 Cumartesi

HÜLOOOOĞĞĞĞ


(böyle bir başlık koymasaydım, ÖLÜRDÜM.)

Her neyse. Hepinize selam u_u Önceki yazının üzerinden üç ay geçmeden yeni bir yazı yazdığım için yaşadığım mutluluğu anlatamam desu. Abi ben acayip sıkılıyorum bu arada. Ama okuldansa sıkılmaktan cırkımın çıkmasını yeğlerim orası ayrı. Eeeee.... şimdi ben Ninja-sensei'nin mimini yapıp sizi koyduğum müziklerle OOR'dan soğuttuktan sonra gidip sıkılmakla cebelleşeceğim.



MİM

       Bu mimde sorulmuş soruları inandığım tüm gerçekliğimle ve gerçeklerle, araya yalanlar sokuşturmadan cevaplayacağıma benim için değerli olan ve olmayan her şey üzerine elimin altındaki klavye ve mouse üzerine yemin eder, bu değerli mimin yazarı ve oluşturucusu Lord Ninca Samurayzadeoğlu'nun yoğun emek ve uğraşları karşısında ben Unazo da saygılarımı ve şükranlarımı sunarım. 
Dük'ün Tam Banyoya Girdiği Sırada Ona İlacını Götürürken Gördüğü Manzara Karşısında Dehşete Düşen Masum Uşak Unazo

KURALLAR:
  • Sorular içerisinde bir kuralla belirtilmediği sürece, soruları yalanlarla cevap vermekkesinlikle yasaktır.
  • Sorulardan herhangi biri boş bırakılamaz.
  • Mim bitirildikten sonra kadim bir ritüel olarak 3 su bardağı -yaklaşık 800 ml- su içilmelidir. (Lütfen yanınızda bulundurunuz.)
  • Mim aile bireyleri tarafından yarıda kesilirse lütfen kaydedip kapatınız, sekmeyi değiştiriniz veyahut pencereyi aşağıya indiriniz.
  • Bu mimin ideal cevap süresi 15 ve 45 dakika arasıdır. Puanlama veya sıralama yapılmayacaktır.
  • Mim yapılırken giriş ve kurallar kısmının paylaşılması zorunludur
  • Başlamadan önce lütfen ekran parlaklığınızı makul bir düzeye getirip fişinizi elektrik kaynağına takınız. Ani kapanmalar ve batarya bitmesi gibi vakalar sigortamıza dahil değildir.
Ben Unazo yukarıda yazan tüm kuralları kabul eder, tüm şartları sağlar ve mime başlamayı arz ederim.

  1. En sevdiğiniz renk/renkler nedir? Mavidir herhalde. 
  2. İnsanları boy/kilo/dış görünüş/göz rengi/vesaireye göre sınıflar mısınız? Her insan gibi sınıflandırıyorum evet ama ben daha çok zeka seviyelerine göre sınıflandırmayı sağlıklı buluyorum.
  3. Ayakkabı numaranız nedir? 37
  4. Hiç dişiniz çürüdü mü? Var da, öyle dolguluk değil Allah'a şükür o_o
  5. Herhangi bir yeteneğiniz var mı? Eeee... Sanırım resim çizmek ve yazı yazmak konusunda yetenekliyim. Aslında yetenek değilde, yatkınlık demek daha doğru olur. Fazla boka batırmadan bir onları yapabiliyorum. Ha birde, yazın aynı kıyafetle hiç banyo yapmadan iki hafta durabilirim.
  6. İlgi alanlarınız nelerdir? Asdfgjhk. Dat question. Sınıf arkadaşlarımın ilgi alanına girmeyen her şey benim ilgi alanım. Saatlerce anime izlemek, parmaklarım kopana kadar ve oturmaktan götüm ağrıyana kadar resim yapıp yazı yazmak, insanların olmadığı sessiz ortamlarda bulunmak ve kitap okumak. Şu aralar elime kitap bile almak istemiyorum ama nesse.
  7. Hayatınız boyunca en nefret ettiğiniz insanlardan birinin kişiliğini tanımlayınız. Kendi kişiliğini oluşturmak yoksun, bulunduğu ortamın insanlarını taklit eden, orospu, piç kurusu, kendi sorunlarını dünyanın en büyük sorunuymuş gibi gören ve benim onun uşağı olayım diye yaratıldığımı düşünen pezevenk.
  8. Şu anda resmi olarak eğitim görüyor musunuz? Okulla ilgili düşüncelerinizi belirtiniz. Evet, görüyorum. Ve nefret ediyorum. Aslında arkadaş denen şey olmasa okulu sevebilirim. Ama hayır. O geri zekalı yaratıklarla aynı ortamda bulunduğum sürece okulu sevmeyeceğim. 
  9. İnsanlarla ilişkilerinizi nasıl tanımlarsınız? İnsanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? İnsanlarla yakın ilişki kurmayı sevmiyorum. En yakın arkadaşlıklar ve dostluklar bana gerçekçi gelmiyor çünkü hep çıkar ilişkisine dayanıyor. Bu yüzden hepsiyle aynı mesafeden konuşup anlaşmayı seçiyorum, hiçbiriyle ne çok yakınım ne de çok uzak. Ve hepsi aynı bok.
  10. Cinsiyet rolleriyle ilgili fikir ve düşünceleriniz nelerdir? "Erkek adam o! Karışmayın!", "Sen kızsın, otur oturduğun yerde!" Feminist olmayı ben seçmedim, ülke beni buna zorluyor.
  11. Türkçe'nin dil kurallarını nasıl buluyorsunuz? Yabancı dil bölümü öğrencisi olarak diyorum ki: TÜRKÇE SENİN GÖZÜNÜN YAĞINI YİYİİM. Türkçe bence öğrenilmesi en kolay dillerden biri, neden insanlar bu kadar zor buluyor bu dili anlamıyorum. Dil kuralları arasında saçma olan kurallar var, evet, ama o kadar zor değiller. Hem Türkçe yapısı gereği kelime oyunlarına ve soğuk esprilere en yatkın dillerden biri.
  12. Kendinizi etrafınızdaki insanlardan üstün görür müsünüz? Şey... EVET. Her insan gibi bazı konularda kendimi o aptallardan üstün görüyorum. Onların kafa yorduğu ve üzüldüğü şeyleri gördükten sonra onlardan üstün olmadığımı düşünemezdim zaten. 
  13. Uykuyu sever misiniz, küçükken sever miydiniz? Uykuyla inişli çıkışlı bir ilişkimiz var bizim asdfg. Kışın, uykunun bu dünyada yaratılan en kıymetli ve en kutsal şey olduğunu düşünürken; yazın, uykunun aslında çok aptalca olduğunu ve uyuyarak değerli zamanımı harcadığımı düşünüyorum. Küçükken çok severdim, evet.
  14. Biri size bugün ölecek olduğunuzu söylese üzülür müydünüz, üzülürseniz ne için üzülürdünüz? Üzülürdüm. Çünkü ben bu ülkenin boşbakandan kurtulduğunu görmeden ölmek istemiyorum.
  15. Paraya ve statüye değer verir misiniz? Statüye hayır ama paraya evet. Parayı seviyorum. İnsanlığın baş belası belki ama seviyorum işte. Yani benim hiçbir zaman kendime güvenim olmadı ama parayı elimde tuttuğum zaman sanki her şeyi yapabilecekmişim gibi hissediyorum asdfg. Malım, evet.
  16. Kendinizle ilgili 3'ü doğru 4 şey söyleyin.  -Yuri izlemeye başladım ama pek başarılı değilmişim bu konuda. -Belki biraz tuhaf ama ben bir erkeğin bir kıza aşık olabileceğine ya da hoşlanabileceğine inanmıyorum nedense. Saçma geliyor. Bu yüzden aşka falan da inanmıyorum. Bir erkek sadece bir erkeği gerçekten sevebilir asdfg. (Yaoinin zararları sayı: 1 (ne oldu sayılara random basacağımı mı sandınız? asdfghk yoo bebeğim, yoo. Yaoinin tek bir zararı varsa o da budur u_u Tabi bu zarar benim mallığımdan da kaynaklanıyor olabilir asdf.))  -Ailemden sadece anne ve babamı seviyorum. Tabi onları fazla görmediğim zamanlar. Akrabalarımdan gerçekten nefret ediyorum ve bunu her söylediğimde annemden azar yiyorum. Sırf kan bağımız var diye (zaten sadece anne tarafıyla kan bağı var, baba tarafı babam hariç üvey asdf) o geri zekalı malak ve aşırı yapmacık sözde iyilik meraklısı malları sevmek zorunda mıyım? -Kardeşimi seviyorum.
  17. Banyo yapmayı sever misiniz? Evet ve şuan tek düşündüğüm şey bu.
  18. Hayvanları sever misiniz, en çok ne tür hayvanları seversiniz? Hayvanların her türlüsünü seviyorum ama onlar beni sevmiyor pfff. Bir kedi seveyim desem kuyruğunu kaldırıp bana karşı siper alıyor ama elimde bir simit görsünler hemen bacağıma sürtünüyor ırıspılar. Tabi ben onların bu yüzsüzlükleri karşısında verir miyim simidi mi? VERİRİM. O KADAR TATLI BAKIYORLAR Kİ.
  19. Genetik bilimiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Canlıların genetiğinin değiştirilmesi sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir? (Şöyle iyi/kötü sonuçlar doğurabilir çünkü...) Daha zeki ve azimli olsaydım gen mühendisi olurdum. Genlerle oynayıp yeni türler ortaya çıkarmak eğlenceli olurdu. Mesela gergedanla atı birleştirip o hep istediğim unicorunu yapabilirdim. Sonra doğadaki yırtıcı hayvanların genini birleştirerek kendime katil yaratıklar ordusu yaratıp dünyayı tehdit eder ve buyruğum altına girmeyi ret eden bütün insanları öldürürdüm.
  20. Hayatınızı nasıl buluyorsunuz? Yaşanması gereken çok şey var ama benim buna ne param yeter ne zamanım. O yüzden, pek sevmiyorum. Tabi buna şükür.
  21. Yaz tatilini beğendiniz mi? HELL YEAH.
  22. Dış görünüşünüze önem verir misiniz? Normalde vermem ama okuduğum lise, gerçekten şu gençlik dizilerindeki güzel olmayan tüm kızları dışlayıp ezen insanlarla dolu olduğu için dikkat etmek zorunda bırakılıyorum. 
  23. İnternet sizi tatmin ediyor mu? Evet. O olmasa ben bir hiçim.
  24. Kaşınızı kaldırabiliyor musunuz? (İkisini birden değil, şu kaş atma olayı.) Çok istiyorum ama olmuyor ;__; Bu yüzden bütün karakterlerim tek kaş kaldırma konusunda usta asdfg.
  25. Gözlüklü müsünüz? Gözlüklüyseniz lens mi yoksa gözlük mü tercih edersiniz? Gözlüksüzseniz, gözleriniz bozuk olsaydı lens mi yoksa gözlük mü kullanmayı tercih ederdiniz? Gözlüklüyüm ve açıkçası şu cam temizleme işi olmasa gözlük takmayı seviyorum. Şöyle en uçuk renkli bir lens kullanmayı isterdim ama götüm yemiyor. Hele de mor lensin herkese verilebildiğini öğrendiğimden beri lens takma korkumu yenmeye çalışıyorum. (Uçuk renkli lensler, kırmızı, sarı, beyaz gibi sadece oyunculara verilebiliyormuş diye biliyorum.)
Ben, Dük'ün Tam Banyoya Girdiği Sırada Ona İlacını Götürürken Gördüğü Manzara Karşısında Dehşete Düşen Masum Uşak Unazo, elimden geldiğince soruları cevaplamış olup, okuyan ve yapmak isteyen herkes isteyen herkes bu mimi yapabilir.


Tüm hakları saklıdır. SAMURAYZADEOĞLU HOLDING © 2013

Zıra geldi OOR'a u_u Dinlemekten bıkmadığım bir iki şarkısını koyup gideceğim yahu merak etmeyin bu sefer incik cıncık etmeyeceğim bu grubu asdfg


Normalde şarkının coşturmasına gelip ağlayacak bir tip değilim ama nedense bu şarkı beni ağlatmayı başardı asdfgh. Dinlediğim sırada kötü bir ruh halinde olduğum için de olabilir tabii asdfgh. Ama Taka'nın sesini gerçekten çok sevdiğimi fark ediyorum bu şarkıda.


İşte bana "KYYAAAAAAAAĞĞĞĞ!!!!! TAKAAAA-CHAAAAAAĞĞĞNN!!!!!" dedirten klip asdfghj. Ayrıca şarkının anlamı da çok hoşuma gidiyor U_U


Ve blog başlığına da yazdığım şarkı; Kanzen Kankaku Dreamer U_U


Bu kadarğ~
Hala hayattaysanız, bir sonrakinde sizi yaşamaktan bezdireceğim, görüşürüz!

10 yorum:

  1. -Kardeşimi seviyorum.

    Yanlış olanın bu olduğunu düşünüyorum nedense.

    Yazı yayınlandıktan 5 dakika sonra gördüm.Çok güzel bir şey~ (Neden böyle dedim? ._.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben o kadar uğraşmıştım zor bulun diye yalan olanı asdffghjh

      Sil
    2. O kadar da zor değildi ._. Kız kardeşinin ne kadar mal olduğundan söz ettiğin bir yazı vardı hem sdfgfds

      Sil
  2. Yuriyi ben de sevdiğimden pek emin değilim ama kız olup yaoi sevdiğime göre erkek olsaydım heralde yurici falan olurdum lkfdjlşjds
    Bu arada tek sabit ayakkabı numarasını ilk defa sende gördüm Unazo, sırrını bizimle paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiski paylaşırım u_u ayaklarınızı yer yerine masa üstünde durmaya alıştırırsanız büyüme eğilimi göstermiyorlar u_u

      Sil
  3. Yazın hiç banyo yapmadan 2 hafta durabilme yeteneğini çok sevdim sdlfkjm
    İlk okuduğumda kardeşimi seviyorum kısmını görmemiştim. Demek ki beynim baştan inkar etmiş öyle bir şeyin gerçekliğini.
    Açıkçası yaoi'yi de yuri'yi de adam gibi bilmiyorum ama yuri çok gerizekalıca oluyor. Yani bilmiyorum iki kız da susuyor genelde anladığım kadarıyla. Bir de şaka üzerinden bile düşünsen yaoiler yurilerden daha komik geliyor bana. Ne bileyim, ben yaoileri erkeklerin "erkeklik"leriyle dalga geçme olarak algılıyorum kendim uydurunca. Öyle de komik geliyor. Ama kızlar baştan cins bakımından baştan mal olunca dalga geçecek bir yan bulamıyorum yuride. :C
    Bu arada sanırım yaoi ve yuriye bakış açımla dünyada bir ilkim. asdlfmkds

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten ilksin sensei asdfghjkşlgjlr
      yuri izlemek zor, insan üstü bir beceri gerektiriyor
      yaoileri zaten erkeklerin erkeklikleriyle dalga geçtiği için çok seviyorum adfsd tabi birde işlenen aşk normal aşklardan daha duygulu ve yoğun olunca ergen tarafım kendini tutamıyor *.* ukeler çok kızsı ama gerçek kızlardan bin kat daha iyiler yeminlen tabi ukeler çok kızsı olunca semeleri erkeğin hası oluyor asdfsdg

      Sil
  4. wsedrfgtyujıko yane-chanın ayakkabı numarası ve senin ba sorulara verdiğin cevaplar beni benden aldı abi ya. baya baya çayı havuz fıskiyesi gibi pöskürdüm u_u
    kardeşimi seviyorum gayet sırıtıyodu da dert etme benim cevaplarımda da benimki çok sırıtıyodu rfgty sanırım blog insanı olarak kendimizde yanlış bişey söylemeyi beceremiyoruz bnmöjkl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz blogger insanları dürüst insanlarız, asla yalan söyleyip kendimizi ve başkalarını kandırmayız, böyle şeyler yaparak alçalmayız U_U adfjakjfhsljkg

      Sil
  5. Sorun ya yurileri yapan adamlarda (evet adam olduklarından eminim U_U) ya da bende ama ben yuri izleyemiyorum. Çok zorladım kendimi ama olmuyor. En hardcore yaoiyi okumak bile normal geliyor artık ama yuri...bakışıp duran mal kızlarla dolu gibi ._. İzlediğim yurilerde en büyük ekşın bir kızın diğerini yanaktan öpmesi ve yarım saat bakışmalarıydı (Yurilerin hentai'ye kayan versiyonları da var ama onları izlersem gözlerimi bir daha kullanamam diye korkuyorum ;_;) Gerçi konuşmasalar daha iyi, kabız olup klozetin üstünde ıkınır gibi konuşuyorlar. Ben rahatım böyle U_U
    Aku no Hana'yı blogunun playlisti açıkken dinledim ve bölümü bunun hiç farkında olmayarak izledim. Ve fark ettim de Aku no Hana OST olarak OOR'ın şarkılarını kullansa fena olmazmış.(Beynimin varlığından şüphe etmem lazım sanırım.)
    Bu yorumu ben yazmadım. Uzaylılar beynimi ele geçirdi. Lütfen yazanlara inanmayınız U_U

    YanıtlaSil