15 Haziran 2012 Cuma

Yaz, sana senden nefret ettiğimi söylemiş miydim?


(Yaz geldi. Artık panelde yaz ile ilgili yazılar görmeye alışın)
İnsanlar neden yazı sever anlamam. Hayır, götünüzden bile ter geldiği, hamam böcekleri ile sarmaş dolaş olduğunuz bir mevsimi hangi canlı sevebilir? İyi, yazın okul yok okey ama bu kodumun yaz mevsiminin eksileri artılarından fazla. Bir kere kızsan yaz geldiğinde bildiğin sıçtın. Kelimenin gerçek anlamıyla sıçtın. Hayır bir kere ağda sorunu var. Ayrıca bikini ve beraberinde getirdiği "Katil Bebek Çaki" iç güdüsü. Ben hala anlamam  daha bu yaşta niye erkek bozması piçleri etkilemek için götümüzü yırtıyoruz? (Anlaşıldı. Bu bir nefreti kusma yazısı olacak. Aslında yazıya başlarken niyetim Guilty Crown'u tanıtmaktı ama) Ve chrome niye sürekli "göt" kelimesinin altını çiziyorsun? Bir sorunun mu var? ÇIKIŞA GEL SEN! *calm down* (Arkadaş gitti yabancı dil bölümünü seçti de (ki boktan ingilizcesiyle ne halt yiyecek orasıda bilinmez (haftada on üç saat ingilizce ne demek lan? (uzun lafın kısası aralarda geçen ingilizce (ey chrome! yazım yanlışı yapmadan kelimenin altını çizmeyi bırak! "ingilizce" de kelime yanlışı felan yok ve büyük harfle başlamıcam var mı! Ne diyodum hah, aralarda geçen bazı ingilizce kelimeler olabilir (buda size koyabilir) yani aldırmayın, ingilizcemi geliştirmeye çalışmaya çalışıyorum.)

Ne yazdığımı unuttum, hah tamam erkeklere ve onlara yaranmaya çalışan götten bacaklı (hayır şimdi bu nasıl bir küfürdür? Yani hepimizin bacakları götten çıkıyo. Yani ben şimdi küfür mü etmiş oldum yoksa insan uzuvlarının çıkış noktalarını hatırlattım bilemedim.) kızlardan bahsediyordum. Yaşınız başınız kaç nan sizin? O makyajlar,o külotla eteğin ucunun arasında bir santim olan kıyafetler? (Çaktırmayın, arkadaş fazla kıskanç.) Sonra 'orospu' dedik diye kavga çıkartıyorsunuz. Öyle davranmayın bizde demeyelim, di'mi? Yani şimdi sen gidip derin göğüs dekolteli mininin de minisi etek giyen birini görsen arkadaşının kulağına eğilip "ay şuradaki kıza bak hahaha bildiğin orospu" demez misin? Valla, açık olalım, ben önüme gelen her kıza öyle diyorum.

 Özellikle de uçan hamam böceği saldırısından yeni kurtulmuş bir ruh halindeyken. Kodumun hamam böceği yüzünden elimi yaktım lanet olsun. Ama suç babamda! Yani ben tam harikateşemötesi Guilty Crown'umun son bölümünü izlerken gelip beni kaldırıp kahve yapmaya gönderirsen olacağı budur elbet! Ayrıca siz niye bilgisayarı öğrencilere kiralamak için yaptığınız gö...z kadar çatı katına koyarsınız ki? Tamam hiç kimse gelip seni rahatsız etmiyor, rahat rahat yaoi izleyebiliyosun ama... Yani aşağı in kahveyi yap yukarı çıkarken kapının önünde hamam böceğini gör, göt üç buçuk atarak insin aşağı, sonra de babana "baba hamam böceği var öldür öyle!" diye, sonra baba kapayı açsın, hamam böceği öç almak için üzerime uçsun, ben çığlığı koparıp kaynar kahvenin yarısını elime içereyim... Bu yani olacağı bu işte. (Hamam böcekli kısmı yazarken milyon kez arkasına dönüp baktı, ayaklarını karnına çekti) Hadi hayırlısı, hamam böcekleri ile savaş, BAŞLADI!


Ben başta da dedim Guilty Crown'u tanıtmak için yazacaktım bu yazıyı. Ama. Olmadı. Olamadı. Bende o yüzden biraz amv koyup gidiyorum. Resim sıkıyo insanı.

çokoş bi video nan bu. İzlemeyenlerin üzerinde uyurken hamam böcekleri gezinsin inşallah.(Büyük beddua etim bak.)

Yukardaki video yorumu bu video içinde geçerli. Yorma beni.

Şimdi sen diyosundur "alla alla bu kız yazıda hiç 'rin' demedi hiç 'ao no eksoşisto' demedi? Noluyo lan?!" diye. Ama korkma Rin'siz bir yazı yazar mıyım ben hiç allasen?♥

*şuana kadar izlediğim en iyi ve en kısa ao no eksoşisto amvsiydi .m.*

Bu video da güzel, hoşta.. Şimdi Ao'yu hiç izlememiş biri bu videoyu izlese bir kız için kavga eden iki erkekten başka bir şey göremeyecek. Ama aralara başka animelerden de görüntüler konulması çoğoş bi ayrıntı olmuş ♥(Tabi bende bıraktım işi gücü video eleştirmenliğine başladım) Ki bu videodan bir sürü anlam çıkarılabilir. Öyle böyle değil yani. Benim çıkardığım ve Shiemi'den daha da nefret etmemi sağlayan anlam şuydu;
Şimdi Rin ve Yukio, Shiemi'ye vurgun. Yukio yanan bir odaya giriyo ve elinde kanlı bir kılıç olan Rin ve Shiemi'nin cansız bedenini görüyo. Doğal olarak bunu Rin yaptı zannediyo fakat benim Rin'im onu kurtarmaya çalışıyodu o sırada, ki yinede başarısız oluyo. (Oh gebersin piç) Sonra yanlış anlamadıysam Shiemi'nin ruhu bu iki kardeşin kavga etmemesi için tekrar geliyo. Gibi gibi.

Bunu koymadan gidemezdim D: 
*Kimi ni Todoke seni çok özledim nan D: İki kez izledim bu gidişle üçüncü kezde bitiririm ben bu animeyi U__U*

Bunu da koymadan gidemezdim D:

Şimdi anam ben baya bi yoğum. O yüzden kendine iyi bak.
*der ve eğilerek sahneyi terk eder*

7 yorum:

  1. yazla ilgili tüm hissettiklerim zaten yazında var, şimdi ben ne söylesem boş..o yüzden burayı atlıyalım -_-
    GC'ı bi ben izlemedim heralde ;w; çizimler müzikler hoş da niyeyse başlıyasım gelmiyo (fazla uyuşuk olduğum için olabilirmi?)
    sondaki resime koptum XD

    YanıtlaSil
  2. Yazla ilgili bir kötü şey ise lanet olası sivrisinekler -._-.
    (Not: Bunu yazmayacaktım ama senin küçük harfle yazdığın ingilizceyi Google Çeviri yapınca büyük harfle yazıyor alet,diyorum Gugıl bişeyler çeviriyo diye.)
    Son yazdığımı dikkate almasan da olur jhgfdghjk Ve son resim XD

    YanıtlaSil
  3. hamam böcekleri mi?ben onlar yüzünden bardağı halının üstüne kırdım *ming*.gece gece tam açık pencerenin oraya 10 metre uzunluğunda bi hamamböceği gelse ne yapardın?
    ha evet bende makyajdan ve o kadar kısa etekten nefret ederim.
    yaz?ah evet hoş olan tek şey okulun olmaması ve yüzmek.harbi canım sıkılıyo lan.

    YanıtlaSil
  4. kandilin mübarek olsun unazo-sama :D yaz demişken yazı pek sevmem her tarafta tipsiz tipsiz böcekler oluyor sinir oluyorum pis böcükler bide svirisinekler yok mu kan emiciler geberesiceler.bende etrafımda öyle kızlar görüyorum her yeri açık bide sen bizim lisedeki kızları görsem öf öf erkeklerin yanlarından ayrılmıyorlar bide hele gezi olunca nasıl giyiniyorlar bi görsen resmen erkek tavlama makinalarına dönüyorlar.aynen bende öyle bir kız görsem bende öyle derim diyorumda hatta.daha yaşımız başımız küçük ama işte öyle kızlar açıyorlar her yerlerini töbe töbe.

    hamam böceği demişken bizimde bir keresinde mutfakta eşşek kadar bir hamam böceği belirmişti -_- korkudan kaçmıştım T-T

    amvleri izledim harikalar özellikle rin'in olduğu videoyu ve guilty crown amvlerini çok sevdim :D bir ara izleyeceğim guilty crown'u şu sıralar romantik animelere takılıp kaldım isyagnn :D

    bencede ilk adımı erkek atmalı ama işte benim ki bunu yapmadı anca o bana öyle hani kediler bakarya sevimli sevimli acı acı öyle baksın 1 ayda öyle baktı pis uyuz-kun :D sonrada konuştuğumdada sevinsin :D ebay ve otakushop sitelerine bakam bi abow :D paramı biriktirmeye başlayayım :D ama pahalıdır ordaki eşyalar T-T

    YanıtlaSil
  5. Hamam böceğinden nefret ediasdkjfahsdgghggjhgajhgds ömfjlkjgldkfgjldkfgjdlfkjgdflkgjsldfkgjldfkgjdflkgjdlfkgjsdlfkgjsdflkgjdflksgjdflkgjdflkg
    -Hamam böceği tanrısı tarafından çarpıldım-
    İlk önce söylemek istiyorum ki, mütiş yakışıklı bishounenleri kendine aşık eden piç kızlardan nefret ediyorum. Lütfen o yavşakça gülümsemesini alsın ve gitsin. Shiemi gibilerden çok var ve beni acayiiiiip sinir ediyolar. Başka işin mi yok kızım siktir git yan karakterleri falan etkile. Ben süper şirin ve iyi niyetli biriyim kolpalarınla birlikte git burdan -.- Öhm. Asabım bozuldu ama sakinim şimdi.
    Yalanım olmasın benim de öyle megamini etekleri görünce "ahahaha orospu" diyişim vardır, o konuda haklısın aadfsdfsd
    YAZIN KIZ OLMAK gerçekten de amına koyulası bişiy, doğrudur, ben de yaşıyorum :/ Bakalım kilolarım ve mayom bu sene ne bok yiycez :/

    YanıtlaSil
  6. Biri Kimi Ni Todoke mi dedi? *.* Aşırı derecede bayıldığım tek shoujo animesi, daha doğrusu aşkla ilgili bayıldığım tek seridir de. O nasıl bir amv'dir ya, izleyince gözlerim doldu resmen, mükemmel... Daha animenin 22. bölümündeyim ve bitmesin diye böyle 3-4 ayda bir falan izliyorum, o derece seviyorum yani. Sawako çok şiriiin <3 (saçmalıyorum ama dayanamıyorum) Kazehaya zaten şirin ötesi, yakışıklı, sevimli, herbir şey... AAAH NEDEN ÖYLE ERKEKLER BİZİ BULMAZ?!?! Öyle harika ki!!! İkisinin aşkı hayatımda gördüğüm, izlediğim, bildiğim en güzel, en saf aşk. Aşk böyle bir şeyse ondan hiç iğrenmem. ^^D

    YanıtlaSil
  7. Kimi Ni Todoke'yle ilgili en azından "yarı-destansı" (?) bir yorum yaptığıma göre yazının geneliyle ilgili yorumuma geçebiliriz.
    Shiemi! >.< Yani şirin kız, sorunum yoktur ama KnT gibi 22. bölümünde olduğum Ao No Exorcist'in sonunda Rin ile aralarında birşeyler olursa yakarım. >.< Gerçi benim yakmama gerek yok, o işi sana bırakalım. ^^D
    Hamam böceği konusuna gelirsek... Beni garip bulabilirsin ama pek iğrenmiyorum, mendille tutup dışarı atabiliyorum. (tekrar) Beni garip bulabilirsin ama benim asıl sorunum kelebekler. Çok korkuyorum, iğreniyorum onlardan. Biraz saçma, biliyorum ama herhalde çok küçükken başıma onlarla ilgili bir şey geldi de oldum olası korkuyorum.
    Yazın kötü yanları:
    Evi basan kımıl kımıl, orada burada aniden karşına çıkan iğrenç böcükler,
    Eteğini göğsüne kadar çekip çok muhteşemlermiş gibi bacaklarını sergileyen kızlar veee...
    SICAAAAAK!

    YanıtlaSil