26 Haziran 2012 Salı

aslında çok boktanım.

yerim lan sizi! Şurada ketçap mayonez vardıydı la, nere gitti?
Bak ciddi söylüyorum tam beş kez yazıya giriş yaptım sonra sildim. Bu son olsun artık. Selam.
Dün sabahlamıştım ama keşke sabahlamasaymışım dedim ilk defa. Yani ben sırf videoları çabuk doluyo diye açtım dördüncü bölümünde bıraktığım Pretty Little Liars'ı izledim. Tamam ben dizi izlemeyi hiç sevmem. Zaten senaryoyu uzatmak için dizinin konusuna bildiğin sıçan ve izleyicinin psikolojisini alt üst eden senaristlerin bulunduğu bir ülkede yaşıyorsanız sevemezsiniz. Neyse PLL'yi izlememin tek nedeni daha bu meretin dizisi çıkmadan önce kitabını okumamdı. (Ki dizi, tüm dizilerde olduğu gibi, kitabına hiç sadık kalmamış -.-) Her neyse bozulmuş psikolojimin içine etti dizi. Önüne gelen erkeğe yavşayan (bkz. Aria. Daha yeni konuştuğu oğlanla gidip tuvalette öpüşmüştü -.-), sıfır beden kızlar beni deli etti. Ama dizi harbiden güzel yani içindeki gizem izletiyo size. "Öğrenelim şu A piçinin kim olduğunu yeter artık! Sürekli sevişip durmayın lan sizde!" modundaydım ben mesela. Tabi birde yuriden bildiğin nefret eden bir kıza gelip lezbiyenlerinde aşkını işleyen bir dizi izletirsen olacağı budur. Yani orada daş erkekler var içine birazda yaoi katsaydınız ölürdünüz, de'mi? Ayrıca dizinin her bölümünde bi dört beş tane ateşli öpüşme sahnesi olduğu için tek başınıza izlemeniz yararınıza hani.

Eee, Bloom-chan'ın yazısını gördüm ve hemen üstüme alındım o.o Sobe cevaplamayalı çok uzun zaman olmuştu ._. Blogcu'yu özledim lan. Birde hazır Blogcu demişken, bu yazıyı okuyan herkesi mimleyeyim de Blogcu kültürünü Blogger'da yaşatalım -.- Evet mim konunuz... eee...hım.. Şey hakkında... şey... Yaoi! Ve yuri! Efenim bu yazıyı okuyan herkes artık yaoi ve yuri hakkında yazı yazmak zorunda. Küfür etceğenize dua edin size konu veriyoruz işte o.o 

Ne bok yediğimi bende bilmiyorum o yüzden direk sorulara geçiyorum ben.


EN FAVORİ ANİMEN NEDİR VE BU ANİMEYİ NEDEN ÇOK SEVERSİN GARDAŞ?
En favori animem tabii ki Ao No Exorcist. Nedenini bende bilmiyorum. Zaten bilsem adı sevgi olmazdı, di'mi jdgvahfdash? Aslında, hani ne bileyim, beni bu kadar basit bir konuyu işleyişi etkiledi. Beklenen senaryoya taş çıkardı yani. Ama hani sen "en favori animen ne?" diye değilde, "seni en çok etkileyen anime ne?" diye sorsaydın işte o zaman hiç düşünmeden Death Note derdim. Fazla söze gerek yok çünkü o Death Note.

GARDAŞ HAYATINDA EN ÇOK KİMİ ÖLDÜRÜP KATİL OLMAK İSTERDİN?
Götüm yeseydi kendimi öldürürdüm. 

SEVDİĞİN KIZ/ERKEK VAR VE BU ŞAHISLAR ANİME KAREKTERLERİNE BENZİYOR.SEVDİĞİN ŞAHISA NASIL İLANI BİR AŞK YAPARSIN ?
"Ş-ş-şee..şeyy.. B-ben.. ıııı.... ha-hani diyoruuum.... Ee..s-seen...ıııııı...B-ben a-aslında...s-seni..see... Hangi dondurma aromasını daha çok seversin? Vanilya? Kakao? Çilek? Evet kakao benimde favorimdir. Her neyse peçeten var mıydı? Burnum kanıyor da. Kan kaybından ölmek istemem ve sende katil olmak istemezsin, değil mi? O yüzden şöyle bir arkanı dön de dursun artık."

JAPON MÜZİKLERİNDEN EN ÇOK SEVDİĞİN ŞARKICI KİMDİR?
Gaileo Galilei'den Yuuki Ozaki. BEN O ADAMIN SESİNE BİLDİĞİN AŞIĞIM YANİ.

OKULUNDA SENİ SİNİR EDEN BİRİ VAR MI VARSA DÖVÜYON MU ONU GARDAŞ ?
Eee... Tüm okul? Şey, 12. sınıflar hariç! Onların erkekleri daş lan! Öyleleri var ki sanki shoujo mangadan fırlamış. Tabi artık mezun oldular ;__; Neyse, ne diyordum? Kavgayla aram pek yoktur.

HAYAT NASIL GİDİYİ GARDAŞ?
EH. BENİMDE ARTIK BİR TABLETİM OLURSA BAKARIZ.

KAÇ ANİME BİTİRDİN HAYATINDA LA?
Hiç saymadım. Gerekiyo mu ki? Ama sanırım 45'i geçiktir.

EN SEVDİĞİN SHOUJO/SHOUNEN MANGADA ERKEK KİMDİR?
Böyle maviş gözleri var, lacivert saçlı emme mangada saçı siyah. Şeytanın dölü felan, mavi alevleri var çok ateşli yani. Oldukça badass ama bazen dövesiniz geliyo bide çok sapıktır kendisi U_U Gözlerini Shiemi'nin biciklerinden alamaz. (bkz. Mangada 35. bölüm ;__;)
Hala anlamadın mı? İlk başta da vardı resmi oysa .v.

RRRRRRRRin.

SORULAR SIKICI MI KARDAŞ?
Elbette haa.....ppşuuu!!! Yaz gribi... Tabi değil Bloom-chan! *w*

SIKICI DEĞİLSE DEVAM MI GARDAŞ?
Onegai o-o

EĞER BİR ANİME YAPMAK YADA MANGA ÇIKARMAK İSTESEYDİN KONUSU NE OLURDU ?
Valla ben çıkarıyorum zaten  U_U (bkz. K-himori denen boktan şey.) Mangayı askıya aldım ama hikaye şeklinde yazarak sizi boğuyorum, ayhhh huyum kurusun -w-

MANİTA VAR MI? :D (komiklik olsun diye sorulmuş bir sorudur :D )
Of, hiç sorma! Tam üç tane! Onları nasıl idare ettiğimi bi ben bilirim bi Allah valla. Ama gız hepside daş yani karar veremiyorum .//w//.

(bkz. Rin, Light, Shu. (arkadaş hala kendi hayal dünyasında yaşıyor))

EVİNİZDE HİÇ KOLEKSİYON YAPAR MISINIZ ?
Poşet koleksiyonum var o.o
Tabi birde manga. 
Ayrıca elime kalem aldığımdan beri çizdiğim resimler.
Birde raf dolusu fantastik kitap.
Babamın eczaneden getirdiği bozuk ilaçları unuttum.
Bunlar olur mu?

EN SEVDİĞİN DERS NEDİR?
Kafama bir şey atmayacağınıza söz verirseniz... Edebiyat dersini seviyorum. Birde biyoloji var. Ve ingilizce. 
(Bu sobeyi okul varken cevaplasaydım iki gözüm önüme aksın boş ders derdim)

TATİLDE EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİN ŞEY NEDİR?
Rin'in kuyruğuna dokunmak o.o Şey aslında bu tatilde değil tüm hayatım boyunca yapmak istediğim bir şey olacak.
Tabii birde Rin'i bir maid elbisesi içinde görmek var. Tamam bu yapılacak bir şey değil ama fantezilerim çoştu gene. Hey ama bir dakika, rüyalarım gerçek oldu KYAAA!

SATIN ALDIĞINIZ MANGALAR VAR MI GARDAŞLAR ?
Türkçe yayınlanan orijinal Japon yapımı mangalar. (bkz. Death Note, Naruto. Ve evet. One Piece yok. Çünkü sevmiyorum.)
Ve Arunas yayıncılığın yayınladığı tüm Amerimangalar. (bkz. Amerikan yapımı manga)

OKUL HAYATINIZDA HİÇ BİRİYLE KAVGA ETTİNİZ Mİ?
Ben, burcumdan dolayı olsa gerek, pek kavgalara karışmam. Zaten acaiip kırılgan bir yapım vardır hani (bkz. balık burcu olmanın en berbat yanları bölüm 1578946) Kavgalarda sadece izleyici ve ara bulucu konumundayımdır. İnsanları sözlerimle dövmeyi tercih ederim U_U Çünkü kavgaya girsem ebemin sikileceğini iyi bilirim.

Bitti .w. Ve biliyor musunuz? Dünyanın sonu geliyor! Kishimoto ağabey Naruto'yu sonlandırmaya karar vermiş! Önce Bleach şimdi Naruto! Doğru sığnaklara lan! 

Ve mimledim seni, UNUTMA.

9 yorum:

  1. Unazosama sende hiç mi utanma yok ;_;
    Sen nasıl yaoi hakkında bi yzı yazdırırsın 11 yaşındaki çocuğa uleyyynn
    Doğru ya bu yazıyı okuduysam 13 yaşı geçmiş olmam lazım TT-TT
    Kyaaaah!Ve sen K-Himori'ye boktan diyemessin tağam mığ?
    Onu ben çok seviyom tağam mığ?

    YanıtlaSil
  2. bu haberi biliyodum ve AHAHAHAHAHAHAHAH çok sevindim mal narutonun bitmesine. ;)

    antippgd (kendime yeni nick bulmalıyım amk)

    YanıtlaSil
  3. -Piç blogger yüzünden yorumum yarıda kaldı yazamadım ama neyse yazıyım ben yine...- ehh nerde kalmıştık...heh!
    Sevgililerimiz çok datlu bence, 2D dünyaya bayılıyorum anasını satıyım .n.
    Bi de mimlediğin iyi oldu konu bulamıyodum ben de ./
    Veeee Naruto....Abicim nasıl olur ya? Ben bunların 1000. bölümlerini görürüm diyodum nan .-. Bakalım One Piece ne olacak .m.

    YanıtlaSil
  4. mim konu güzelmiş la :D konuda çıkmış oldu yazılacak :D nayır nolamaz bitiryor mu naruto T-T hacı ne yaptın sen niye kıydın koskoca manga serisine T-T

    YanıtlaSil
  5. unazo-sama senide mimledim sende yazacan yuri yaoi yazısı :DD ♥

    YanıtlaSil
  6. Gerek mim, gerek sobe, böyle şeyleri çok severim ve "mim" lafını görünce gözlerim falan büyüdü, parladı ama yaoi ve yuriymiş konu... İzlemediğim için yazamayacağım. :C T.T Yani yazmazsam görmediğimden değil, yanlış anlaşılmasın diye şey et... Herneyse, anladın. :D

    YanıtlaSil
  7. YAZILARINA BAYILIYORUM! ahahdasf herneyse gerçekten bir yazma yeteneğin var ve K-Himori'yi sakın kötüleyeyim deme, çok harika birşey ya ;_;
    Ha birde müziğin ismini göremiyorum 2 tane var sanırım ama isimleri gözükmüyor onları yazabilirmisin biryere ;3;

    mei

    YanıtlaSil
  8. anketine oy vermedim. hangi sırayla yapacağın sana kalmış, ama ben hepsini merak ediyorum.

    Eller konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum ama senden kollar dersi almak isterim.

    karakterlerin ayaklarınıda göremedik. ama anladığım kadarıyıa bacakları güzel çiziyorsun. bu ikisini de görmek isterim.

    Gözleri çok isterim!! özellikle şu k-himorideki gözler senin yaratıcı fikrin mi yoksa animenin birinden esinlendin mi merak ediyorum. açıkçası gözlere çok düşkün değilim, kızların gözünü de erkekler gibi küçük çizerim yani. ama içimde ukde kalmıştı, onun için göz dersi de vermeni isterim.

    Saçları da çok iyi çizdiğini söyleyemem ama bir iki püf noktasına değinmeni isterim yani..

    Kıyafet konusunda kendi tasarımlarımızı nasıl oluşturabileceğimize dair bir-iki tüyo verebilirsin. ben burada en çok bloenin resimlerini gördüm ve çoğunda formalı ya da pantolonluydu. anlayacağın kendi mangandan çizim örnekleri koymak yerine daha yaratıcı karakterler çizebilirsin. çünkü sanırım bloeni çizmeyi ve buraya koymayı seviyorsun ancak bir mangakanın kalitesi yaratıcı karakterler yaratmasından da anlaşılır.. onun için sana tavsiyem biraz daha komplike ve farklı karakterler üzerinde yoğunlaşman.

    sanırım içlerinde sadece mimikleri görmek istemedim. evet, anime karakterlerinde burun ve ağız yok gibidir ve onlara mimik çizmek de usta işi değildir.. zaten önceki çizimlerinden kıyafet, saç ve burun/ağız fikri sahibi olduk. yukarıdakiler içinde de en çok KOLLAR, BACAKLAR VE AYAKLARI görmek istiyorum. dediğim gibi oy kullanmadım ama sanırım gelecek çizim dersinde senden istediğimbu.

    YanıtlaSil
  9. mimledim diyosun? yaoi diyosun? unutma diyosun? rini maid elbisesi içinde görmek diyo- *burnu kanar* bi peçete verebilirmisin? neyse, ne diyoduk? yaoi... pek yaoi izlemiş sayılmam aslında, fazla izlemediğim bişey hakkındaki bi mimi atlardım normalde ama söz ettiğimiz konu YAOI! sanırım az çok yazcak bişeyler vardır bezelye kadar beynimde "-_-
    k-himori'yi kötüleme, süperteşemötesi yazıyosun ve konuyu harika işliyosun. hazır k-himori demişken, 6. bölümü çabuk koy~
    pek belli etmesemde aslında içimde acayip bi Galieo Galilei fanı saklı -en büyük sırrımı öğrendin -_- böylede boktan sırlarım var işte- "freedom" ve "asu e" şarkıları favorim .w.
    eeeeğğ, ııııı, başka ne diycektim? sanırım bu kadar... yaoi yazını bekliyor olacağım
    bide şu recaptcha denen şeyden nefret ediyom, 1 gündür yorum yazmaya çalışıyom ve şuan bunu yazabilirsem emin ol 10 kere falan bu yorumu yazmaya çalışmışımdır

    YanıtlaSil