5 Temmuz 2012 Perşembe

hoppala hobidii hoop hop *tavşanca .w.*

Ohayou! Oyasumi nasai! Konbanwa! Artık hangisi size uygunsa U_U Ben size sıkıntıdan K-himori karakterlerini tanıtcam dedim mi, dedim. Bu sayede kafanızı yerden yere vurcanız dedim mi, dedim. Ben sözünde hirzaman duran bir adamım anacım. O yüzden hepsini hazırladım kjdhbakfb Hazırladım dediğime bakmayın ha, sadece yazıcam. Aslında hepsinin resmini çizmek istiyodum ama kim uğraşır şimdi o.o Birde erkekler de var, hayatta uğraşamam erkek yüzü çizmekle, çizsem zaten hepsi birbirinin aynı olur o.-" O yüzden yazmak en iyisi U_U

(Oluşabilecek ruhsal sorunlardan blogumuz sorumlu değildir, blogun aptal sahibi sorumludur. Tüm para onun örümcek ağı tutmuş cebinden çıkacağı için okuyup okumamakta serbestsiniz. Biz uyarımızı yaptık.)

WTF!? SİZE PARANTEZ İÇİNDEKİ SESİN BENDEN BİR AYRI BEYNİ VAR DEDİM AHGFHJALFG!!!!11!!1!bir!!1!!bir!

Neyse o sorunu sonra halledeceğim, yazmaya başlasam iyi olur... Hazır mısınız? Hadi başlayalım! Ikou!!

Adı soyadı: Bloen Dünya Alkan
Saç/Göz rengi: Sarışın, mavi-gri göz.
Takma ad: Pembe Perçem, Sarı civciv o.o
Yaş: 15
Seviye: Gian/Diand
Boy: 1.67 (seni asla 1.70 yapmayacağım Blo.)
Kilo: 46
Doğum tarihi: 12. 12. 1997
Enax kolları(yani örümcek kollar): Var
Sevdiği şey: Çilekli her şey
Sevmediği şey: Kendinden üstün olan herkes. Ha bide Çilek Kız var. Onun 'çilek' adını kirlettiğini düşünüyor.
Favori film türü: Korku (WTF!?)
Aslında o: Ne kadar sert görünmeye çalışsa da....eeee... evet, gerçekten sert U_U

Adı soyadı: Nathaniel Tolga Öztürk (Bu kim acaba?)
Saç/Göz rengi: Siyah saç, mavi göz
Takma ad: Nate (Doğru bildin o Nate ashafda!), Atar, Sincap o.o (Ona sadece Bloen sincap diyor, nedenin hiç sormayın >.>)
Yaş: 16
Seviye: Diand
Boy: 1.76
Kilo: 63
Doğum tarihi: 10. 08. 1996
Enax kolları: Yok
Sevdiği şey: Ateşli, seksi kızlar 
Sevmediği şey: Pilavında ki bezelye
Favori film türü: Ekşııın plz U_U
Aslında o: Serserinin önde gideniymiş gibi görünen bir matematik dehası

Adı soyadı: Liesei Schwinde
Saç/Göz rengi: Mavi saç, pembe göz o.o Aslında saçı siyah ve gözleri ela.
Takma ad: Neiy (evet o Neiy ;w;)
Yaş: 14
Seviye: Gian
Boy: 1.65
Kilo: 45
Doğum tarihi: 13. 06. 1998
Enax kolları: Yok
Sevdiği şey: Bloen o.o Şaka şaka, ama arkadaşlarını harbi çoh sever U_U
Sevmediği şey: Porno
Favori film türü: Romantik komedi (tam ondan beklendiği gibi -.-)
Aslında o: Saçlarını sırf Bloen'e benzemek için boyattı, o öyle yapıyor diye takma isim kullanıyor. Kısacası, kendi kabul etmese bile, Bloen ile kendini bildi bileli rekabet içinde.

(Şimdi siz bu karakteri henüz ortaya çıkmadığı için tanımıyorsunuz. Ama bilin isterim buda ana karakterdir, yani önemi çoooğ büyük hikayede U_U "Peki hikayede ne bok yiyo?" diye soracaksanız kendisi Bloen'in ustası gibi bir şey oluyor o_o İlerleyen bölümlerde (Allah'ın izniyle) göreceğiz kendisini zaten, aslında görmeyeceğiz, okuyacağız o.o)
Adı soyadı: Onur Çağlar (ona 'onur' diye seslenin ve olacakları görün)
Saç/Göz rengi: Buda sarışın, gözü sarıya yakın kahve
Takma ad: Çengelli *galp galp* (Bu karakteri yeminlen Bloen'den daha çok seviyorum o.o)
Yaş: 16
Seviye: Diand
Boy: 1.78 (çatla Nate!)
Kilo: 67
Doğum tarihi: 09. 11. 1996
Enax kolları: Var, hemde safkan U_U
Sevdiği şey: Vahşet plz
Sevmediği şey: Mary-sue piçleri
Favori film türü: Kimse bilmez emme müzikal türleri çoh sever
Aslında o: Shoujo manga okuyup taktik edinen biri. Birde Nate ile aralarında ufak bir kan davası var U_U Kız kavgası değil ha, geçmişte 'yanlışlıkla' Nate'in kankasını öldürmüştü .A.

Adı soyadı: Aello Angelopoulos (böyle soyadına edeyim. Benden tavsiye karakterinizi Yunan yaparken iki kere düşünün)
Saç/Göz rengi: 
Bir sarışın daha. Gözü mor adjgdjhas
Takma ad: 
Arkadaşları ile arasında hep bi mesafe olduğu için takma adı yok ama maalesef ona 'Kaltak' diye seslenen biri var, kim tahmin et.
Yaş: 
15
Seviye: 
Diand
Boy:
1.66 
Kilo:
49
Doğum tarihi: 
24. 12. 1997
Enax kolları: 
Yok
Sevdiği şey: 
Dizi izlemek
Sevmediği şey: 
Kitap okumak (Kötü kız seni U_U)
Favori film türü: 
Fağğntastiiiiğğğğkkk~
Aslında o: 
Bloen ile arkadaş olmak için can atıyor

Adı soyadı: Kaan Yiğitoğlu
Saç/Göz rengi: 
Siyah saç, koyu kahve göz (Kaan'a benim erkek versiyonum diyebiliriz)
Takma ad: 
Tavşan >w>
Yaş: 
15
Seviye:
Gian (okula geç başladı asafajjkhf)
Boy:
1.74 (çatla Kaan! Asla Nate'i geçemeyeceksin askjfhg!)
Kilo: 
65
Doğum tarihi: 
25. 04. 1997
Enax kolları: 
Yok
Sevdiği şey: 
Bloen. Bu sefer ciddiyim U_U Ha bide falezlerden atlamak var
Sevmediği şey: Aşırı hiperaktif çocuklar. Birde Nate. Nate'i de öyle görüyor zaten U_U ve o zaten öyle ;_;
Favori film türü: 
Korku
Aslında o:
Odun gibi görünen bir romantik *galp*
Eveeeet bitti ;W; Hikaye içinde önemli olan karakteri tanıttım .w. Aslında iki üç tane daha önemli karakter var ama onları 'ortaya çıkınca' tanıtırım... ;_;
Birde uzuuuun zaman sonra sonunda SAI de bir haltlar yaptım diye umuyorum o.o Maus kahrol sen ;A; Canım çıktı lan çizecem diye >-< print screenleyi vediydim. (Dil anlatım hocasının sözlüme neden 50 60 verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum)

yeni bir tarz bulayım diye şey ettiydim o.o

feysbuuk ;Q;

boyamaktan nefret ediyorum o.o

Dişimi sıktım ve bitirdim ;W; Bir boka harbi benzemedi ama bir daha asla Bloen'e shoujo gözü çizmemeyi öğrenmiş oldum -____- Fazla SHOUJO.
Birde bu var ama bu resim asla tamamlanamayacak ;A; Nasıl bir bok yediysem bitiremiyorum >>
*Sırf Bloen'in hatrına diye her şeyi pempe yapıverdiydim o.o Yoksa ben maviyi severim yani U_U Zaten ara ara pembe ve çilek sevdalısı bir karakteri nasıl yarattım diye düşünüp duruyorum o.o*

Ah, unutuyordum...
Riiiiin!!! Onsuz bir yazı olmaz, olamaz U_U
*Ben bu cosplaya ölürüm yaa ;___; *
*Not: Gözler lens mi yoksa shop mu? ._.
**Not: Ne güzel eyeliner çekmişin öle, gısgandım >>

14 yorum:

  1. nate'in sevdiği şeyler kısmında "şeksi kızlar" yazısını görünce beynimde 5 saniyelik bi kısa devre oldu, sonra olayı çakmamla olabilecek ennnnnnnn kötü senaryoları üretmem bir oldu o_o hani nate'in şu masum ama abaza tiplemelerden biri olarak hayal etmemden tut şu sapığın ateşli bi karı yüzünden blo'yu öldürmesine kadar ileri gittim o_o beynimde doğuştan olan ve kalıcı bi hasar var sanırım
    resim çoğoş olmuş *w*

    YanıtlaSil
  2. Şimdi... Bu da çok uzun bir yorum olacak, kusura bakma unazo-sama. U_U
    Öncelikle, boyum şu an mota mot 167 den kısa olunca bu bana çok koydu(benden uzun olan ağacın bile bana koyması gibi) ;_; ama sokakta dolaşırken birini durdurup da ben 168'im desem kanarlar. Ehi ehi~ (adam boy kompleksiyle kafa buluyor) ama hayır yani sınıftaki kızların 2 grup olup yarısının 170-175 diğer yarısının da 158 olması benim suçum mu abicim? Bende de psikoloji var lan. Ya, hayır bir de türk halkı boyunu bilerek ya da bilmeyerek 3-5 santim uzun söylüyor ya ben cinnet geçiriyorum lan! Ucube gibi hissediyorum kendimi.
    Öhöm... Ehem... Şey pardon. Krize girdim de. Neysem. Öncelikle Bloen yaymış. Onu anladık burdan. Sevdim kızı, seviyodum da zaten. Ama bir yay için fazla iyi kalpli sankim o_o (aslında ben de çoğğğk iyi kalpliyimdir, insanları sever sayar sonra da onlar ölünce tuvalete atıp üstlerine sifon çekerim UwU * (adam japon balığı travması)) Sonracığıma Nate'e gelirsek, niye her hikayede bir ÖZTÜRK bulunmak zorunda olduğunu çakamasam da, ben pilavdaki bezelyeyi değil kuş üzümünü sevmem ama sevdiği şeyler listesine yarıldım.ONUR-(bunu bile bile yapıyorum fskldjasfkl) öhöm, pardon yani Çengelliyi de çok sevdim. Yine bir erkek varyasyonumla karşılaşmaktan mutluyum. Benden 27 gün büyükmüş... Hmmm... Akrepleri pek sevmem. Kaltak kişilikli olurlar(bunu burçlara inanmayan insan söylüyor aşlsfda(AMA NAPIYIM, HİKAYELER İÇİN GEREKLİ YANİ! (Yalan söylemiycem, tüm burçları hatmettim işte -_-"))) ama Çengelliden bunu beklemiyorum. Kendisi çoğoş bir insan bence. Çok sevdim, herkese de tavsiye ederim(!?)U_U Nate'den uzun olmasına da sevindim! He bir de shoujo mangadan taktikler alması... GERÇEKTEN İLGİNNNÇÇÇ... Bu arada nate kısa sankim bence yae. o_o Aello... Aello'nun içten içe Bloen'le arkadaş olmak için yanıp tutuşmasına sevindim. Ben öyle ters başlayan arkadaşlıkları severim. Eğlenceli olurlar. Kaan'a gelirsek ben sevmem öyle tipleri. Arkada kalan aşık tipleri genelde kızlarda yapmayı seviyorum ben. Ne biliyim çünkü yaptığım erkek karakterler asıl sevdiklerine küsüp sıkılıp da ortada mallanıp kezbanlaşma eğilimi göstermiyorlar ama ot çekmiş uçuk bir beynim olduğu için kızlardan asla emin olamıyorum. D:
    Kısacası Kaan hariç heeeeeeeepsini çoğ sevdim. Kaan da fena değil, hatta arkadaş olarak da süper ama ben sivmedim yane. U_U Yani sevdim de çoooğkkk sevmedim U_U
    Ellerine sağlık Unazo-sımaağğ~

    YanıtlaSil
  3. Çengelliyi çok sevdiğm ben ;w;
    Ve boyamayı her ne kadar sevmesende,MUHTEŞEM BOYUYORSUN ASDFGSDFGFDS!!!1111
    K-himori'de neler olacak çoh merak ediyorum *o* Nate bir haltlar yiyecek mi onu da merak ediyorum asdfg

    YanıtlaSil
  4. O YUNAN KARAKTER SORUNUNU BEN DE BİLİYORUM asdklşasdkş Ahh ah yunanların soyadları kadar kötü batak yok yemin ediyorum bir hikayede.Kızları neyse de erkek adları da gay gibi oluyor zaten,soyadları da insanlar kusarken ya da sualtında boğulurken çıkardıkları sesleri yazmaları gibi duruyor.Karakterler çok hoş resmini de çok sevdim ;w; Da ben K-himori'nin 2. bölümünü okuyamadım resimler çıkmadı ._. 2.'yi bilmeyince 3.'ye geçemedim kompleks var bende =w=" Ama merak ettim baya ;_; O sorunu nasıl çözebilirim ;A;?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende hala o sorunla uğraşıyorum ;_; ama ikinci bölümde öyle önemli bir şey olmadı sadece Aello, Bloen'e düello teklif etti o.o

      Sil
    2. HE CANIM DEME PEK BİR ÖNEMSİZMİŞ =_= Saçmalama kızım.Okuyamıyorum ben burda ;_; Hem ben Aello'yla Bloen'in kavga etmesini peh sevdim asdk Ayriyeten nası çizdiğini de merak ettim .-.

      Sil
    3. kavgayı üçüncü bölümde yapıyolar zaten .A.

      Sil
    4. O manada kavgayı demedim atışmayı kastetmiştim de tamam f.f. Ne yani geçiyim mi ben şimdi ;_; Neeyse tamam geçiyim geçiyim U_U Ama o manga olayını düzeltcen demi o_0

      Sil
  5. Ee şahsen yazının yanındaki düzeltildi kısmını görünce emrivaki yapmışım gibi hissedip biraz mors oldum ama teşekkür ederim .-." Aello'ya da uyuz mu olayım seviyim mi bilemedim ama seveceğim sanırım =,="

    YanıtlaSil
  6. Karakterlerden en çok Çengelli ve Kaan'ı sevdim. [Kaan'a yazık ama, nedense biraz zavallı göründü bana :(] Umarım Bloen ile Aello, ilerleyen bölümlerde arkadaş olurlar. <3 <3 <3 (kusabilirsin Unazo-chan ^^)

    YanıtlaSil
  7. neden buraya silah resimleri çizip koymuyorsun ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zorunda mıyım? neyi çizmekten zevk alıyorsam onu çiziyorum

      Sil
  8. karakterler...çizimler...ne diyeyim her zamanki gibi harikalar>w< ve o cosplayer ne öyle*-* eh...ama kız olma ihtimali yüksek??!!-._-.''

    YanıtlaSil
  9. Ben kötü karakter sever biri olarak Aello'yu seviyorum.Nokta. Bi de tabletsiz bir vatandaş olarak benden daha güzel çiziyon. Ciddiyim. Harbi şirin olmuş >w< Bi de o cosplayi besleyebilir miyim? İnsan hakları mahkemesi beni hapse atar mı? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? Neyse. Saçmaladım gene kusura bakma .m.

    YanıtlaSil